Architectenbureau Den Haag

EH-ARCHITECTS is een architectenbureau uit Den Haag gespecialiseerd in nieuwbouw- en transformatieprojecten voor particuliere opdrachtgevers, bouwgroepen en bedrijven met een bijzondere (woon)wens. Wij ontwerpen, begeleiden en realiseren duurzame en betaalbare woningen met hoge architectonische kwaliteit op (zelfbouw)kavels door het hele land. Hierbij helpen wij onze opdrachtgevers met het vertalen en vormgeven van zijn of haar (woon)wensen in een concreet architectonisch ontwerp en testen dit in een vroeg stadium aan het gestelde budget.

Op het moment houden wij ons bezig met ontwerp, begeleiding en realisatie van onder meer zelfbouw- en samenbouwprojecten (PO/ CPO) in Amsterdam, Almere, Den Haag, Delft, Dordrecht, Utrecht en Nijmegen en hebben wij ruim ervaring opgedaan met betaalbaar bouwen, duurzaamheid en transformatie van leegstaande (kantoor)gebouwen naar woningen.

Klik hier voor een overzicht van onze projecten

Klik hier voor de lijst met gerealiseerde projecten

Klik hier voor een overzicht van onze nieuwsberichten

Lid BNA – Bond Nederlandse Architecten

EH-ARCHITECTS is lid van de BNA, bond van nederlandse architecten.

Bijna 1200 architectenbureaus zijn verenigd in de BNA, de branchevereniging van Nederlandse architectenbureaus. De BNA is een netwerk dat modern, creatief ondernemerschap bevordert. Met als drijfveer de kracht van architectuur voor de leefomgeving.

Kijk voor meer informatie op www.bna.nl

logo_architectenregister

Bureau Architectenregister

Bij EH-ARCHITECTS zijn alle werkzame architecten geregisteerd bij het SBA – Bureau Architectenregister.

Het Bureau Architectenregister is de officiële instantie die het bij de wet ingestelde Architectenregister beheert, aangewezen door het Ministerie van VROM. Deze wet beschermt de architectentitel. Iedereen is gerechtigd architectuur te bedrijven, maar niet iedereen mag zich daarbij architect noemen.

Kijk voor meer informatie op www.architectenregister.nl