Klus- en Zelfbouw woningen Nijverheid Leiden

Klus- en Zelfbouw woningen Nijverheid Leiden

Op slechts 5 minuten fietsen van de Hortus en station Leiden Centraal, realiseert Steenvlinder in samenwerking met EH-ARCHITECTS te gekke kluswoningen en zelfbouwkavels. De kluswoningen en zelfbouwkavels bevinden zich in- en rondom de oude Nijverheidsschool (voormalig ROC gebouw) aan de Toussaintkade te Leiden.

Ben jij op zoek naar een unieke zelfbouw- of kluswoning die voldoet aan al jouw wensen? Dan kun je straks midden in de stad van Leiden zélf aan de slag en je handen uit de mouwen steken om jouw droomwoning te realiseren. Een prachtige combinatie van zelfbouwkavels en kluswoningen maken de Nijverheid tot de nieuwste zelfbouw wijk van Leiden.

Wonen in de Nijverheid Leiden, is wonen aan de rand van groen, water en de prachtige binnenstad. Vanuit jouw woning loop je zo het park in en binnen 5 minuten fietsen sta je in het centrum van Leiden. Kortom: in de Nijverheid heb je al het moois van Leiden binnen handbereik!

Voor het project Nijverheid Leiden hebben wij voor zowel de kluswoningen, als de zelfbouw woningen diverse ontwerpen gemaakt. EH-ARCHITECTS heeft ruime ervaring met renovatie- en zelfbouwprojecten en biedt u een vaste lage prijs voor de realisatie van uw droomhuis of kluswoning.

Kijk op de pagina ‘Klus- en Zelfbouw woningen Nijverheid Leiden‘ voor alle ontwerpen. Zit uw droomwoning er niet bij? Geen probleem, wij ontwerpen elke woning individueel en maken samen met onze opdrachtgevers elke droomwoning op maat.

Wat kan ik verwachten?

Onderstaand treft u de planning van Steenvlinder met betrekking tot de kaveluitgifte evenals de voorbereidingen uitgifte kluswoningen voor de Nijverheid Leiden. Voor vragen over de planning, het project zelf of aanmelden kunt u contact opnemen via de website.

Vragen? Aanmelden!

Meld je aan en blijf op de hoogte. Steenvlinder informeert je graag over de voortgang van de Nijverheid Leiden. Ben je geïnteresseerd in de ontwikkelingen en wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Meld je dan snel aan op Nijverheidleiden.nl

zelfbouw 13 woningen Blok 59 IJburg Amsterdam
Interieur woning Nico Jessekade Blok59 IJburg Amsterdam
interieur zelfbouw woning kavel 49 Blok 59 IJburg Amsterdam

Wat is zelfbouw?

Zelf een kavel kopen en samen met een architect een huis ontwerpen en laten bouwen. Dit is de afgelopen jaren steeds vaker mogelijk in verschillende steden in Nederland, zoals oa. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Almere, Leiden, etc. Realiseer uw woning, die volledig voldoet aan al uw woonwensen. Wie wil dat niet?

Naast vrijheid om als zelfbouwer binnen bepaalde randvoorwaarden uw eigen woning te realiseren, brengt zelfbouw ook verantwoordelijkheid met zich mee. Het kost tijd en energie om een zelfbouwtraject te organiseren. Er komt veel bij kijken. Maar de inspanning wordt beloont, want het eindresultaat is een unieke, op uw wensen toegesneden droomwoning!

EH-ARCHITECTS. heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in het bouwen met particulieren. Wij hebben ruime ervaring in het maken, begeleiden en uitvoeren van woningontwerpen voor particulieren met een bijzondere woonwens. Heeft u een kavel op het oog of wellicht al een bouwkavel aangekocht en wilt u weten welke mogelijkheden er voor u zijn? Wij ontwerpen voor elk budget en geven u in een vroeg stadium inzicht in de kosten.

Kijk voor meer informatie op de pagina “Zelfbouw PO/CPO“.

interieur klushuis Duinstraat Den Haag
interieur klushuis Duinstraat Den Haag

Wat is een klushuis?

Een klushuis is een stukje van een gebouw, waarin jij je droomwoning realiseert. Combineer het karakter van het bestaande gebouw met jouw creativiteit en persoonlijke wensen. Zo maak je zelf je unieke woning.

Er zijn meerdere kluswoningen in één pand (kluscomplex). Steenvlinder regelt een aantal basis ingrepen voor het hele pand. Zodat jij je alleen hoeft te focussen op jouw eigen woning. Als je handig bent, doe je veel zelf. Als je een goede manager bent, schakel je de juiste mensen in.

Verken je mogelijkheden
Bij een gewone nieuwbouwwoning kun je vaak maar een paar dingen kiezen. Bij zelfbouw heb je juist superveel vrijheid om de woning te maken die precies bij je past.


Kijk voor meer informatie op de pagina “Kluswoning/Renovatie“.

interieur zelfbouw woning Boomaweg Den Haag
Zelfbouw woning Boomaweg Den Haag - badkamer vrijstaand bad
interieur zelfbouw woning Boomaweg Den Haag

Meld je aan of kijk voor meer informatie op:

https://www.nijverheidleiden.nl/

https://www.steenvlinder.nl/