Architect zelfbouw vrijstaande woning kavels Mijn Eigen Wiericke

Architect zelfbouw vrijstaande woning kavels Mijn Eigen Wiericke

Mijn eigen Wiericke:

28 zelfbouwkavels omringd door water en groen in Nieuwerbrug

Wonen zoals jij dat wilt? Dan is een eigen huis bouwen echt iets voor jou! Het kan in Mijn eigen Wiericke, het zelfbouwproject van Steenvlinder in Nieuwerbrug. Omringd door water en groen, bouw je hier een vrijstaand huis of een geschakelde woning.

Heerlijk dorps wonen én uitstekend bereikbaar

Binnen 5 minuten zit je op de A12 naar Utrecht of Den Haag. Ook fiets je makkelijk naar het station van Bodegraven of Woerden, met alle voorzieningen die je nodig hebt. En in het weekend haal je verse eitjes of eigengemaakte kaas bij de boer aan de dijk. De mogelijkheden bij ‘Mijn eigen Wiericke’ zijn eindeloos!

Locatie Mijn Eigen Wiericke

Een gezellig dorp met een eigen karakter

Aan de Oude Rijn en de Dubbele Wiericke ligt het prachtige dorpje Nieuwerbrug. Gesticht in 1651, midden in het Goene Hart en bekend om de laatste particuliere tolbrug van West-Europa die dagelijks nog met de hand omhoog- en naar beneden wordt gehaald. Het is een gezellig dorp met een eigen karakter.

Centrale ligging

Wat Nieuwerbrug extra aantrekkelijk maakt, is dat het zeer centraal in de Randstad ligt. Je geniet van de rust in een dorpse en landelijke omgeving, maar bent binnen 30 minuten al in Utrecht, Rotterdam of Den Haag. En dichterbij heb je Woerden, Bodegraven, Oudewater en Gouda.

Talloze voorzieningen

Verder zijn er talloze voorzieningen in de omgeving van Nieuwerbrug. Denk aan supermarkten, basisscholen, sportverenigingen en gezellige restaurants. Heerlijk wakker worden in de rust van een dorpse en landelijke omgeving, met een uitstekende bereikbaarheid. Dát is Mijn eigen Wiericke!

Aanbod

Verschillende soorten woningen

Mijn eigen Wiericke bestaat uit 28 zelfbouwkavels direct aan het water, vanaf 123 m2. De eerste fase bevat 18 kavels, waarop je heel verschillende woningtypen kunt bouwen: 9 patiowoningen, 3 vrijstaande woningen, 2 twee-onder-een-kap woningen, 2 hoekwoningen en 2 tussenwoningen.

Kavelpaspoort

Iedere kavel heeft zijn eigen mogelijkheden. Daarom is er voor elke kavel een eigen kavelpaspoort. Zo weet je precies wat de ruimte is waarbinnen jij je eigen huis kan ontwerpen en bouwen!

Download hier de tekening in pdf: Architect-zelfbouw-vrijstaande-woningen-kavels-Mijn-Eigen-Wiericke-Wijde-Wiericke.pdf (120kB)

Zelfbouw architect? EH-ARCHITECTS. Architectenbureau 

Een kavel op het oog en op zoek naar een ervaren zelfbouw architect? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

EH-ARCHITECTS. is een architectenbureau uit Den Haag gespecialiseerd in duurzame zelfbouw en samenbouw projecten voor particulieren met een bijzondere woonwens. Wij ontwerpen, begeleiden en realiseren duurzame en betaalbare woningen met hoge architectonische kwaliteit op zelfbouwkavels door het hele land.