Architectenbureau Amsterdam/Den Haag

EH-ARCHITECTS is een architectenbureau gevestigd in Amsterdam en gespecialiseerd in nieuwbouw- en transformatieprojecten voor particuliere opdrachtgevers, bouwgroepen en bedrijven met een bijzondere (woon)wens. Wij ontwerpen, begeleiden en realiseren duurzame en betaalbare woningen met hoge architectonische kwaliteit op (zelfbouw)kavels door het hele land. Hierbij helpen wij onze opdrachtgevers met het vertalen en vormgeven van zijn of haar (woon)wensen in een concreet architectonisch ontwerp en testen dit in een vroeg stadium aan het gestelde budget.

Op het moment houden wij ons bezig met ontwerp, begeleiding en realisatie van onder meer zelfbouw- en samenbouwprojecten (PO/ CPO) in Amsterdam, Almere, Den Haag, Utrecht en Leiden.

Klik hier voor een overzicht van onze projecten

Klik hier voor de lijst met gerealiseerde projecten

Klik hier voor een overzicht van onze nieuwsberichten

Afbouwgarantie

Een woning laten bouwen is een spannende gebeurtenis, waar vaak grote bedragen mee gemoeid zijn. Het is daarom erg belangrijk om uw woning te laten bouwen door een bouwbedrijf dat zowel technisch als financieel haar afspraken na kan komen.

Wij adviseren onze opdrachtgevers daarom altijd de woning te laten realiseren in samenwerking met een erkende Woningborg aannemer. De woning wordt dan gerealiseerd onder Woningborg Afbouwgarantie (certificaat nieuwbouw). Met deze afbouwgarantie kunt u financiële en ook technische risico’s afdekken.

Meer informatie vindt u op: www.woningborg.nl

Daarnaast is het ook mogelijk de woning te realiseren met een aannemer die is aansloten bij het kwaliteitskeurmerk BouwGarant. Deze garantie wordt veelal gebruikt voor verbouwingen, maar wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt voor de realisatie van uw nieuwbouw woning.Meer informatie vindt u op: www.bouwgarant.nl

Beide bovenstaande verzekeringen bieden u als zelfbouwer een aantal belangrijke zekerheden en garanties. Geen financiele risico’s dus voor u!

logo_architectenregister

Bureau Architectenregister

Bij EH-ARCHITECTS zijn alle werkzame architecten geregisteerd bij het SBA – Bureau Architectenregister.

Het Bureau Architectenregister is de officiële instantie die het bij de wet ingestelde Architectenregister beheert, aangewezen door het Ministerie van VROM. Deze wet beschermt de architectentitel. Iedereen is gerechtigd architectuur te bedrijven, maar niet iedereen mag zich daarbij architect noemen.

Kijk voor meer informatie op www.architectenregister.nl