EH Interieurtip! Vloerkleed als wooneiland

EH Interieurtip! Vloerkleed als wooneiland

 

Een vloerkleed als wooneiland, dat past altijd!

 

 

 

 

Voor elk interieur een vloerkleed op maat

 

 

Of je nu klassiek woont of modern, groot of klein: een vloerkleed als wooneiland past altijd! Door de toepassing van een kleed op maat als ‘wooneiland’ zorg je voor eenheid en verbinding in het interieur. Deze verbindende factor wordt ook door ontwerpers en stylisten vaak toegepast. Zij gebruiken vloerkleden met trendy kleuren en verschillende structuren in hun styling, om daarmee nieuwe designcollecties als geheel te presenteren. Kies ook voor eenheid, met een vloerkleed als wooneiland!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wooneiland op maat

 

 

Het ideale interieur is persoonlijk, maar moet ook een geheel zijn. Door een vloerkleed op maat toe te passen als wooneiland wordt de zithoek een eenheid. Je verbindt verschillende meubelen – de bank, salontafel en het dressoir – tot een comfortabel geheel. Ook in de slaapkamer, de relaxplek bij uitstek, doet een vloerkleed wonderen voor sfeer en comfort. Bovendien vormt het een mooi contrast met de harde vloer, en wordt de ruimte er letterlijk en figuurlijk zachter van. Hoe groter het kleed, des te groter het gevoel van comfort. Op een wooneiland is het dus fijn toeven samen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een vloerkleed volgens de laatste trends

 

 

Met een vloerkleed op maat kies je niet alleen voor meer warmte en comfort in het interieur, je kiest voor een uniek item dat aansluit bij de laatste woontrends. Vloerkleden zijn namelijk steeds vaker een integraal onderdeel van de inrichting. Dit was tijdens de beurzen in Keulen en Parijs te zien bij vooraanstaande merken en designers, die vloerkleden in de styling toepasten. Zo werden nieuwe meubelcollecties als één geheel gepresenteerd. Met kleuren, maar vooral ook met structuren stem je een vloerkleed af op de eigen woonsituatie. Een vloerkleed met grove structuur zorgt voor een andere sfeer dan een kleed met verfijnde structuur. Kies voor grof in een stoer interieur, ga voor comfort met een zachte structuur in een klassiek interieur of kies voor een natuurlijke noot in het modern landelijke interieur. Doordat je zelf kiest voor jouw kleur en structuur sluit een uniek op maat gemaakt vloerkleed altijd perfect aan bij actuele designcollecties, én bij de sfeer in huis.

 

 

 

 

 

 

 

Tip: Vloerkledenplanner, eenvoudig een uniek vloerkleed

 

 

Een vloerkleed van DESSO, Bonaparte of Parade past zich geheel aan aan jouw wensen. Je ontwerpt hem namelijk zelf, met de Vloerkledenplanner van Desso! In enkele stappen ontwerp je jouw unieke vloerkleed op maat, gemaakt van tapijt uit de nieuwste collecties. Kies de juiste stijl, kleur, structuur en afwerkingsmethode, bepaal tot slot het juiste formaat en bestel een staal, om de gekozen kleur en textuur thuis te ervaren.