Klus- en Zelfbouw woningen Nijverheid Leiden

Op slechts 10 minuten fietsen van de Hortus en station Leiden Centraal, bieden wij diverse woningen aan op zelfbouwkavels ‘De Nijverheid Leiden’. De zelfbouwkavels bevinden zich in- en rondom de oude Nijverheidsschool aan de Toussaintkade.

Ben jij op zoek naar een unieke zelfbouw woning die voldoet aan al jouw woonwensen? Dan kun je straks midden in de stad van Leiden zélf aan de slag en je handen uit de mouwen steken om jouw droomwoning te realiseren.

Voor project “De Nijverheid Leiden” heeft EH-ARCHITECTS een groot aantal ‘basiswoningen’ ontworpen. Wij bieden deze woningen aan voor een vaste lage prijs in samenwerking met één van onze vaste aannemers. Hierdoor zijn de woningen efficient en betaalbaar. En zodoende voor u vooraf inzicht in de kosten en geen financiële verrassingen!

zelfbouw woningen Blok 59 IJburg Amsterdam

Iedere woning is uniek en wordt op maat ontworpen naar de wensen van de toekomstige bewoner(s). Zo kiest u zelf welke basiswoning het beste bij u past en bepaalt u samen met één van onze architecten de indeling en uitstraling van uw droomhuis.

Op de pagina ‘Klus- en Zelfbouw woningen Nijverheid Leiden’ tonen we u een aantal “basiswoningen” van 3 en 4 bouwlagen. Dit zijn woningen welke we in samenwerking met de aannemer hebben ontworpen en uitgewerkt, zodat deze efficient, bouwbaar en betaalbaar zijn.

Uiteraard zijn er vele verschillende gevelvarianten en plattegronden mogelijk. Denk ook aan extra opties, zoals een schuifpui, dakterras of frans balkon. Ook de kleur van de kozijnen en de bakstenen kunt u bij ons zelf uitkiezen.

Zit uw droomhuis er niet tussen? Geen probleem, wij ontwerpen uw woning ook graag geheel op maat aan de hand van een referentie of moodbord.

Uw droomhuis begint met een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek spreken we al schetsend over uw dromen, woonwensen en niet onbelangrijk de bouwkosten.

zelfbouw woningen Blok 59 IJburg Amsterdam

EH-ARCHITECTS is gespecialiseerd in zelfbouwprojecten en heeft ruime ervaring met ontwerp, begeleiding en realisatie van unieke woningen voor particuliere opdrachtgevers en bouwgroepen met een bijzondere woonwens.

Bij ons is iedere woning uniek en betaalbaar. Voor elk budget ontwerpen wij een op maat gemaakte woning en bieden u in samenwerking met één van onze aannemers een vaste prijs voor de realisatie van uw droomhuis, zodat u later niet voor financiële verrassingen komt te staan.

Wij realiseren duurzame en betaalbare woningen op zelfbouwkavels door het hele land. Met inmiddels meer dan 200 gerealiseerde woningen in oa. Den Haag, Delft, Amsterdam, Utrecht en Almere bent u bij ons aan het juiste adres voor de bouw van uw droomhuis. Door onze ruime ervaring met zelfbouw zijn wij in staat uw woning snel en betaalbaar te realiseren.

zelfbouw woningen Escamplaan Den Haag

Wat is zelfbouw?

Zelf een kavel kopen en samen met een architect een huis ontwerpen en laten bouwen. Dit is de afgelopen jaren steeds vaker mogelijk in verschillende steden in Nederland, zoals oa. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Almere, Leiden, etc. Realiseer uw woning, die volledig voldoet aan al uw woonwensen. Wie wil dat niet?

Naast vrijheid om als zelfbouwer binnen bepaalde randvoorwaarden uw eigen woning te realiseren, brengt zelfbouw ook verantwoordelijkheid met zich mee. Het kost tijd en energie om een zelfbouwtraject te organiseren. Er komt veel bij kijken. Maar de inspanning wordt beloont, want het eindresultaat is een unieke, op uw wensen toegesneden droomwoning!

EH-ARCHITECTS. heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in het bouwen met particulieren. Wij hebben ruime ervaring in het maken, begeleiden en uitvoeren van woningontwerpen voor particulieren met een bijzondere woonwens. Heeft u een kavel op het oog of wellicht al een bouwkavel aangekocht en wilt u weten welke mogelijkheden er voor u zijn? Wij ontwerpen voor elk budget en geven u in een vroeg stadium inzicht in de kosten.

Kijk voor meer informatie op de pagina “Zelfbouw PO/CPO“.

zelfbouw woningen Coendersbuurt Delft

Meld je aan voor een kavel:

Meld je aan en blijf op de hoogte. Steenvlinder informeert je graag over de voortgang van de Nijverheid Leiden. Ben je geïnteresseerd in de ontwikkelingen en wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Meld je dan snel aan op:

https://www.nijverheidleiden.nl/

https://www.steenvlinder.nl/