Nieuwbouw woningen Nobelhorst Almere – binnenkort te koop

Nieuwbouw woningen Nobelhorst Almere

Binnenkort starten wij met de verkoop van 3 ruime 1 gezinswoningen en 1 bedrijfsruimte in de Nobelhorst te Almere. Op kavel NH031 bouwen wij hier duurzame woningen op maat voor een  vast lage prijs.

 

Momenteel zijn wij druk met de ontwikkeling en uitwerking van het plan. Wij hopen op korte termijn een update te kunnen geven van onze vorderingen. Tevens streven wij ernaar voor eind 2016 de woningtypen aan u te kunnen presenteren en daarmee ook de v.o.n. prijzen.

 

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte…

 

Bent u geinteresseerd in 1 van de eengezinswoningen of wellicht de bedrijfsruimte? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de vorderingen.

 

Meld je nu aan via NOBELHORST@EH-ARCHITECTS.NL

 

 

Nieuwbouw woningen Nobelhorst Almere

 

Het kan in Nobelhorst!

 

De vrijheid om je eigen droomhuis, woon- en/ of werkomgeving te bedenken, te bouwen en te beheren. Dat is de visie achter het nieuwe dorp Nobelhorst: een intieme woonomgeving maken, met een gezellige dorpse sfeer. Of je nu koper, zelfbouwer, huurder of ondernemer bent, het kan in deze gezellige nieuwe buurt in Almere Hout!

 

Aan de oostkant van Almere in Almere Hout verrijst een hele nieuwe wijk met verschillende buurtjes die ruimte biedt aan woon-/werkhuizen, diverse voorzieningen maar ook ondernemers een plek geeft. Maar dit is geen gewone buurt.

 

Nobelhorst ontstaat voor een groot deel juist door eigen initiatieven van bewoners en ondernemers. Van zelfbouwkavels of het opzetten van ondernemingen tot inrichting en het beheer van je eigen buurt. Het gebeurt op een manier en schaal die nog niet eerder in Nederland is vertoond. Echt bijzonder!

Woningcorporatie Ymere en de gemeente Almere zijn hierbij de mede-regisseurs van deze gebiedsontwikkeling, maar de wijk wordt vooral gemaakt door de mensen zelf.

 

Duurzaamheid

Nobelhorst heeft grote ambities als het gaat om duurzaamheid. Een duurzaam buurtleven, natuurlijke beleving en de ambities op het gebied van energie krijgen veel aandacht. De nieuwe slootjes en kanalen in het plan, met groene natuuroevers, geven samen met het Oeverbos en Beverbos een natuurlijke beleving voor iedereen.

 

Om het dorp energieonafhankelijk en klimaatneutraal te maken worden tal van maatregelen genomen om dit te bereiken. Bijvoorbeeld door zelfbouwers in hun plannen te stimuleren en te ondersteunen om duurzaam te bouwen, maar ook door alle huurhuizen te voorzien van zonnepanelen.

 

Eerst besparen, dan duurzaam toepassen en tenslotte als het niet anders kan, niet-duurzame brandstof benutten; dit drietrapsmodel is leidraad bij alle plannen.

 

Wil je meer lezen over duurzaamheid in Nobelhorst? Klik dan hier voor de Nobelhorst Duurzaam krant