Oplevering kantoor-bedrijfshal EvertsenBouw BV Zwolle

Oplevering kantoor-bedrijfshal EvertsenBouw BV Zwolle

Onlangs heeft EH-ARCHITECTS het ontwerp voor het kantoor en de bedrijfshal van een aannemer uit Zwolle afgerond. Het moderne ontwerp karakteriseert zich door een spel van prefab betonnen lijnen en metselwerk vlakken. De voorzijde van het kantoor en de bedrijfshal bestaat uit werkruimten en ontvangstruimten voor bezoekers. Aan de achterzijde van het kantoor en de bedrijfshal bevinden zich de opslagruimten en werkplaats. De entree van het kantoor en de bedrijfshal wordt geaccentueerd door een overstek, en een uitkragende trap welke leidt tot de entree van het kantoor en de bedrijfshal. De funderingswerkzaamheden zullen op korte termijn worden opgestart. In het eerste kwartaal van het nieuwe jaar zal worden begonnen met de opbouw en de verwachte oplevering van het kantoor en de bedrijfshal is voor de bouwvakantie van 2016.

Klik hier voor het project Kantoor en bedrijfshal Zwolle en meerdere foto’s

Zelfbouw architect? EH-ARCHITECTS. Architectenbureau Den Haag 

Een kavel op het oog en op zoek naar een ervaren zelfbouw architect? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

EH-ARCHITECTS. is een architectenbureau uit Den Haag gespecialiseerd in duurzame zelfbouw en samenbouw projecten voor particulieren met een bijzondere woonwens. Wij ontwerpen, begeleiden en realiseren duurzame en betaalbare woningen met hoge architectonische kwaliteit op zelfbouwkavels door het hele land.