Start verkoop zelfbouw kavels Uiver Deelplan 20 Ypenburg Den Haag

Start verkoop zelfbouw kavels Uiver Deelplan 20 Ypenburg Den Haag

Op dinsdag 15 mei 2018 start de inschrijving voor de start verkoop zelfbouw kavels Uiver Deelplan 20 Ypenburg Den Haag. Wonen in een brede eengezinswoning aan het water? Grijp dan uw kans!

De 7,5 meter brede zelfbouw kavels a/d Uiver Deelplan 20 Ypenburg Den Haag zijn al eerder in de verkoop geweest en er zijn er inmiddels 4 verkocht, nog 21 zijn beschikbaar. De kavels zijn iets aangepast. Zo is de achtertuin verlengd tot aan de Molensloot.

Start inschrijving 15 mei

De inschrijving voor de verkoop van deze zelfbouw kavels a/d Uiver is op dinsdag 15 mei 2018. Hiervoor staat van 9.00 tot 24.00 uur het inschrijfformulier online op www.ikbouwindenhaag.nl. Bij meerdere belangstellenden vindt de verkoop plaats via loting. Meer informatie hierover leest u op de internetpagina ‘Hoe werkt het inschrijven voor een kavel’.

Referentie zelfbouw woningen

Inmiddels bouwen wij ca 30 woningen op de zelfbouwkavels Deelplan 20, waaronder op de Rietgans, de Kloet en de woningen voor Ik-Bouw-Betaalbaar Den Haag aan de kavels Woerd. Ben u op zoek naar inspiratie voor uw woning op kavels Uiver dan treft u hieronder alvast een voorproefje en kunt u ook eventueel verder kijken op onze projecten pagina.

Interieur woning Blok59 IJburg Amsterdam

interieur vrijstaande woning zelfbouw kavel Villapark Uithofslaan Den Haag

Interieur vrijstaande woning Nobelhorst Almere

Meer informatie

Meer informatie over de kavels, de mogelijkheden en de nieuwe kavelpaspoorten vindt u op de internetpagina ‘Kavels Ypenburg Deelplan 20’. Op deze pagina vindt u ook voorbeeldwoningen voor dit kaveltype. Houd er wel rekening mee dat de opgegeven prijzen van deze woningen van vorig jaar zijn en inmiddels kunnen zijn veranderd.

Kijk ook op: IkBouwInDenHaag.nl voor meer informatie

Zelfbouw architect? EH-ARCHITECTS. Architectenbureau Den Haag 

Een kavel op het oog en op zoek naar een ervaren zelfbouw architect? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

EH-ARCHITECTS. is een architectenbureau uit Den Haag gespecialiseerd in duurzame zelfbouw en samenbouw projecten voor particulieren met een bijzondere woonwens. Wij ontwerpen, begeleiden en realiseren duurzame en betaalbare woningen met hoge architectonische kwaliteit op zelfbouwkavels door het hele land.

Ontwerp uw droomhuis in Deelplan 20 Ypenburg Den Haag

Zelfbouw kavels Deelplan20 Ypenburg Den Haag

Op 28 maart a.s. start de inschrijving voor zelfbouw kavels in Deelplan 20 in Ypenburg Den Haag achter het Hofbad. Die dag zal de verkoop van de zelfbouw kavels starten, onderstaand de verschillende kavels:

Duiker – vrijstaande woning
Uiver – geschakelde dijkwoning
Rietgans – geschakelde herenhuizen
Pelikaan – bedrijfsunit
Albatros – samen bouwen (in collectief)

De kavelpaspoorten voor deze zelfbouw kavels kunt u inzien op de pagina: ‘Kavels Ypenburg Deelplan 20’. Op woensdagavond 15 maart vindt van 18.00 tot 20.00 uur een informatieavond over deze kavels plaats in het Hofbad aan de Ypenburgse Boslaan 30 in Ypenburg. Hier vindt u alle informatie van de website terug maar zijn er ook medewerkers van de gemeente aanwezig die uw vragen kunnen beantwoorden.

Vanaf de derde week van februari ziet u op onze website www.ikbouwindenhaag.nl inspirerende woningontwerpen met prijsindicatie voor de zelfbouw kavels in Deelplan20 Duiker, Uiver en Rietgans.

Zelfbouw kavels Deelplan20

Op basis van de consultatie werkt de gemeente het plan voor (zelfbouw)kavels in Ypenburg, deelplan 20, verder uit tot zogeheten kavelpaspoorten met bouwregels per kavel. Dit passend binnen het huidige bestemmingsplan.


Achtergrondinformatie

Aanleiding is een onderzoek dat de gemeente heeft gedaan naar de mogelijkheden van deelplan 20 in Ypenburg. Het gaat daarbij om het nu braakliggende stuk grond aan de Ypenburgse stationsweg achter het Hofbad. Op basis hiervan is een plan gemaakt om de grond te gaan verkopen als zelfbouwkavels voor particulieren en een deel ook als kavels voor collectieven of ontwikkelaars om appartementen en bedrijfsruimtes te bouwen. Dit tegen een aantrekkelijke prijs met weinig bouwregels en veel mogelijkheden. Met de zelfbouwkavels wil de gemeente iedereen een ideale kans bieden om op een eigen stukje Den Haag een eigen droomhuis te bouwen. Daarbij geeft het een stimulans aan de woningmarkt en de leefbaarheid in de buurt.


Diverse typen woningen en appartementen

Het bouwprogramma bestaat uit circa 233 woningen waarvan 100 zelfbouwkavels voor diverse typen woningen met tuin, een appartementengebouw met tenminste 70 sociale huurwoningen en 3 kleinere blokken van totaal circa 48 appartementen in de middeldure sector die door samenwerking van particulieren (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap – CPO) gerealiseerd kunnen worden. Van de 100 zelfbouwkavels zullen 23 worden aangeboden aan starters (in combinatie met een financieringsregeling). Daarnaast biedt het plan een 4-tal kavels voor totaal circa 400 m2 bvo kleinschalige bedrijfsruimte. Binnen deelplan 20 wordt tevens ruimte geboden aan de actuele vraag naar tijdelijke huisvesting van statushouders.

Meer informatie over de zelfbouw kavels en locatie Boomaweg te Den Haag vindt u op www.ikbouwindenhaag.nl