Vrijstaande woning zelfbouw kavel Droomzone Amsterdam

Vrijstaande woning zelfbouw kavel Droomzone Amsterdam

Een vrijstaande woning tussen een fonkelnieuwe, kindvriendelijke woonwijk. En dat op een zeer centrale locatie in Zuidoost. Dat zijn de zelfbouwkavels van Emerald. Voor kavel 5 hebben wij een vrijstaande woning ontworpen, welke in 2017 is opgeleverd.

Kavels

Droomzone Emerald bestaat uit 5 kavels voor vrijstaande woningen en zijn allemaal uitgegeven. De kavels liggen verspreid aan de straat Emerald in de nieuw te bouwen buurt Emerald.

Emerald bestaat uit 176 woningen in de vrije sector, huur en koop. Het is de laatste fase van woningbouw in de E-buurt. Een kindvriendelijke en kleurrijke buurt met verschillende woonstijlen. Om een beeld te krijgen van de nieuwe woningen waar de vrije kavels tussen liggen, kunt u kijken op

Iedere kavel heeft zijn eigen kavelpaspoort, met daarin alle informatie en voorwaarden die gelden voor die kavel.

Locatie en bereikbaarheid

Droomzone Emerald ligt naast de Daalwijkdreef, ten westen van de Gooiseweg, de uitvalsweg naar de Amsterdamse binnenstad, de ring A10 en de A9. Een zeer centrale locatie dus! Ook het openbaar vervoer is uitstekend: maar liefst 11 verschillende buslijnen hebben een halte vlakbij. De metro is 7 minuten lopen, en met 10 minuten loopt u naar treinstations Diemen-Zuid of Duivendrecht.

Voorzieningen

Veel voorzieningen bevinden zich op loopafstand, zoals het winkelcentrum Ganzenpoort aan de Bijlmerdreef en de markt aldaar op zaterdag, winkelcentrum Amsterdamse Poort, het nieuwe foodcenter World of Food dat in het voorjaar van 2015 haar deuren opent en diverse basisscholen en kinderdagverblijven op loopafstand. De tijdelijke moestuin en kinderboerderij maken het af

Zelfbouw architect? EH-ARCHITECTS. Architectenbureau Den Haag 

Een kavel op het oog en op zoek naar een ervaren zelfbouw architect? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

EH-ARCHITECTS. is een architectenbureau uit Den Haag gespecialiseerd in duurzame zelfbouw en samenbouw projecten voor particulieren met een bijzondere woonwens. Wij ontwerpen, begeleiden en realiseren duurzame en betaalbare woningen met hoge architectonische kwaliteit op zelfbouwkavels door het hele land.