• Zelfbouw Isabellaland Den Haag Fundering gereed

Woning Isabellaland Den Haag: IL-12 Fundering gereed

Woning Isabellaland Den Haag: IL-12 Fundering gereed

 

Vorige week is EH-ARCHITECTS. voor een controle op de bouwplaats geweest ten behoeve van de nieuwbouw van de woning op zelfbouw kavel IL-12 a/d Biancaland Den Haag. De bouwplaats is deels afgesloten door bouwhekken en ziet er netjes opgeruimd uit. Inmiddels is de fundering gestort en de riolering door de installateur op de juiste plek aangebracht. De doorvoeren voor de aansluiting door de NUTS-bedrijven zijn door de aannemer aangebracht. Binnenkort de vloeren!

 

Eind januari 2015 zijn wij gestart met de bouw van deze woning op zelfbouwkavel IL-12 op zelfbouwlocatie Isabellaland te Den Haag. Deze moderne woning heeft een gevel van wit stucwerk op gevelisolatie afgewisseld met grote glasvlakken. Hierdoor komt er veel daglicht tot diep in de woonvertrekken. Tussen de woonkamer en de keuken komt een openhaard die als scheidend element tussen de beide ruimten wordt geplaatst. Aande entreezijde van de woning wordt een bijzondere trap langs de glazen voorgevel geplaatst. Bij de bouw van deze vrijstaande woning werken met duurzame materialen, die weinig onderhoud vereisen. Daarnaast is de woning voorzien van HR++ glas, hoogwaardig isolatiemateriaal, vloerverwarming op de begane grond en zonnepanelen op het dak. De woning is hierdoor zuinig in het gebruik en haalt een EPC van 0,6.

 

 

Zelfbouw locatie Isabellaland Den Haag

 

Groen en ontspannen wonen in de stad, in nieuwe appartementen, semibungalows, half en geheel vrijstaande huizen en starterswoningen. Ruim opgezet, in een parkachtige omgeving met water. Een verkeersluwe buurt in de wijk Mariahoeve. Bouwlocatie Isabellaland biedt diverse ontwikkelingskansen voor lagere middeninkomens én voor het middeldure segment. Er zijn mogelijkheden voor particulieren, projectontwikkelaars, beleggers en bouwgroepen.

 

Zelfbouwlocatie Isabellaland is modern, groen en vriendelijk. Én geschikt voor jong en oud, alleenstaanden en gezinnen. U kunt er alle soorten woningen bouwen. De daken van huizen op deze kavels dienen plat te zijn en voor minimaal 50% begroeid met ‘groen’. Hierdoor ontstaat er eenheid en krijgt de nieuwe wijk een duurzame uitstraling. Een groen dak heeft veel voordelen. Zo bespaart u op energiekosten en gaat uw dak langer mee.

 

Meer informatie over zelfbouw kavels Isabellaland Den Haag vindt u op: www.ikbouwindenhaag.nl

 

 

Zelfbouw architect?

 

Een kavel op het oog en op zoek naar een ervaren zelfbouw architect? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

EH-ARCHITECTS. is een architectenbureau uit Den Haag gespecialiseerd induurzame zelfbouw en samenbouwprojecten voor particulieren met een bijzondere woonwens. Wij ontwerpen, begeleiden en realiseren duurzame en betaalbare woningen met hoge architectonische kwaliteit op zelfbouwkavels door het hele land.