Woning type Industrieel: Kavels DN.17 t/m DN.24


Deze woning is geschikt voor zelfbouwers op kavels DN.17 t/m DN.24 in het project De Nijverheid te Leiden. Wij bieden deze woning aan in samenwerking met een betrouwbare aannemer voor een vaste lage prijs. Dit doen wij, zodat u vooraf weet wat de (bouw)kosten van uw woning zijn en u later niet voor financiële verrassingen komt te staan.

Dit type kan als hoek- of tussenwoning worden gerealiseerd op alle kavels met een breedte van 5,4 / 6,0 / 6,6m en een diepte van 9,0 / 10,0m. Ook is het mogelijk de woning met 3 of 4 bouwlagen te realiseren. Uiteraard passen wij de woning zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde aan op uw woonwensen, zodat óók u een unieke zelfbouw woning kunt realiseren.

“Jouw droomhuis op maat voor een vaste lage prijs”

Op zelfbouwkavels DN.01 t/m DN.16 kunt u een 3-laags woning realiseren met een minimale hoogte van 9,0m en een maximale hoogte van 10,0m.
Op zelfbouwkavels DN17 t/m 24 krijgt kunt u een 3- of 4-laags woning realiseren met een minimale hoogte van 9,0m en een maximale hoogte van 13,0m.

Spreekt het ontwerp van deze woning u aan en wilt u samen met ons uw droomhuis realiseren? Of wilt u meer informatie over de kosten of zelfbouw in De Nijverheid Leiden?


Neem gerust contact op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze architecten via info@eh-architects.nl of bel 070-346 27 90.