Woning type Haagse huizen: Kavels DN.01 t/m DN.16


Deze woning is geschikt voor zelfbouwers op kavels DN.01 t/m DN.16 in het project De Nijverheid te Leiden. Wij bieden deze woning aan in samenwerking met een betrouwbare aannemer voor een vaste lage prijs. Dit doen wij, zodat u vooraf weet wat de (bouw)kosten van uw woning zijn en u later niet voor financiële verrassingen komt te staan.

Dit type kan als hoek- of tussenwoning worden gerealiseerd op alle kavels met een breedte van 5,4 / 6,0 / 6,6m en een diepte van 9,0 / 10,0m. Ook is het mogelijk de woning met 3 of 4 bouwlagen te realiseren. Uiteraard passen wij de woning zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde aan op uw woonwensen, zodat óók u een unieke zelfbouw woning kunt realiseren.

“Jouw droomhuis op maat voor een vaste lage prijs”

Op zelfbouwkavels DN.01 t/m DN.16 kunt u een 3-laags woning realiseren met een minimale hoogte van 9,0m en een maximale hoogte van 10,0m.
Op zelfbouwkavels DN17 t/m 24 krijgt kunt u een 3- of 4-laags woning realiseren met een minimale hoogte van 9,0m en een maximale hoogte van 13,0m.

zelfbouw woningen kavels Van Dijckstraat Den Haag
zelfbouw woningen kavels Van Dijckstraat Den Haag

Spreekt het ontwerp van deze woning u aan en wilt u samen met ons uw droomhuis realiseren? Of wilt u meer informatie over de kosten of zelfbouw in De Nijverheid Leiden?


Neem gerust contact op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze architecten via info@eh-architects.nl of bel 070-346 27 90.