Woning zelfbouw kavel Isabellaland Mariahoeve Den Haag

Woning zelfbouw kavel Isabellaland Mariahoeve Den Haag

 

 

De woning met een lengte van 17,0 meter kenmerkt zich door een voor- en een achterhuis welke worden gescheiden van elkaar door de trap en vide. Op de eerste verdieping worden beide delen verbonden door een loopbrug. Een ander bijzonder aspect is de grote kelder onder deze woning, de prefab kelderbak heeft een totale lengte van 12,0 meter.

 

 

 


Zelfbouw locatie Isabellaland Den Haag

 

 

Groen en ontspannen wonen in de stad, in nieuwe appartementen, semibungalows, half en geheel vrijstaande huizen en starterswoningen. Ruim opgezet, in een parkachtige omgeving met water. Een verkeersluwe buurt in de wijk Mariahoeve. Bouwlocatie Isabellaland biedt diverse ontwikkelingskansen voor lagere middeninkomens én voor het middeldure segment. Er zijn mogelijkheden voor particulieren, projectontwikkelaars, beleggers en bouwgroepen.

 

Zelfbouwlocatie Isabellaland is modern, groen en vriendelijk. Én geschikt voor jong en oud, alleenstaanden en gezinnen. U kunt er alle soorten woningen bouwen. De daken van huizen op deze kavels dienen plat te zijn en voor minimaal 50% begroeid met ‘groen’. Hierdoor ontstaat er eenheid en krijgt de nieuwe wijk een duurzame uitstraling. Een groen dak heeft veel voordelen. Zo bespaart u op energiekosten en gaat uw dak langer mee.

 

Meer informatie over zelfbouw kavels Isabellaland Den Haag vindt u op: www.ikbouwindenhaag.nl

 

 

 

Zelfbouw architect?

 

Een kavel op het oog en op zoek naar een ervaren zelfbouw architect? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

EH-ARCHITECTS. is een architectenbureau uit Den Haag gespecialiseerd induurzame zelfbouw en samenbouwprojecten voor particulieren met een bijzondere woonwens. Wij ontwerpen, begeleiden en realiseren duurzame en betaalbare woningen met hoge architectonische kwaliteit op zelfbouwkavels door het hele land.