Zelf een (groeps)woning bouwen? Kom naar de Zelfbouwmarkt!

Wilt u zelf uw woning bouwen in Amsterdam? Alleen of met enkele anderen? Of in een bouwgroep voor betaalbare (huur)woningen? Bent u benieuwd naar welke zelfbouwkavels beschikbaar zijn? Kom dan naar de Zelfbouwmarkt op 2 november.

Zelf uw woning bouwen? Dat kan In Amsterdam op verschillende manieren! Wooncoöperatie, CPO, MO, Samen in het Klein, Individueel.

Op de markt komt u alles te weten over verschillende vormen van zelfbouw en de beschikbare kavels. Verder zijn er stands met informatie over erfpacht, duurzaam bouwen, financiering en nog veel meer.

Wat en hoe
Wat zijn de overeenkomsten en verschillen van deze vormen van zelfbouw? Hoe ziet het proces er uit? Hoe lang duurt het? Wat moet u er voor doen? Wat zou het ongeveer kunnen gaan kosten? Wat kunt u onderweg zoal tegenkomen? Welke kavels komen op de markt? Dit en meer komt u te weten tijdens de Zelfbouwmarkt op:

Datum: zaterdag 2 november
Tijd: 12.00 – 16.00 uur
Locatie: de Hallen Studio’s (Hannie Dankbaar Passage 18, Amsterdam)

Stands
Op de markt komt u alles te weten over verschillende vormen van zelfbouw en de beschikbare kavels. Voor Wooncoöperaties is zelfs een aparte stand ingericht. Verder zijn er stands met informatie over erfpacht, duurzaam bouwen en financiering.

Ervaringen van zelfbouwers
Zelfbouwen? Individueel, met enkele anderen of met een bouwgroep? Velen gingen u voor. Luister naar hun ervaringen tijdens de Panelgesprekken en neem tips en tricks mee naar huis.

Meet & greet
Wilt u zich liever aansluiten bij een bestaande bouwgroep? Bij Meet & Greet kunt u kennis maken met bouwgroepen waar u zich bij kunt aansluiten.

Workshops
Wilt u graag uitleg van de stappen in het proces? Kom dan naar een van de workshops over Wooncoöperaties, CPO’s of individueel zelfbouwen.

Zelfbouwcafé
Even rustig bijpraten? Andere zelfbouwers ontmoeten? Dat kan onder het genot van een kop koffie en iets lekkers in het Zelfbouwcafé.

Kids-zelfbouwhoek
Kinderen zijn van harte welkom! Voor hen is er speciaal de kids-zelfbouwhoek.

Zelfbouw architect? EH-ARCHITECTS. Architectenbureau Den Haag

Een kavel op het oog en op zoek naar een ervaren zelfbouw architect? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

EH-ARCHITECTS. is een architectenbureau uit Den Haag gespecialiseerd in duurzame zelfbouw en samenbouw projecten voor particulieren met een bijzondere woonwens. Wij ontwerpen, begeleiden en realiseren duurzame en betaalbare woningen met hoge architectonische kwaliteit op zelfbouwkavels door het hele land.