Zelfbouw kavels Deelplan 20 Ypenburg Den Haag

Zelfbouw kavels Deelplan 20 Ypenburg Den Haag

Inschrijving Deelplan 20

Morgen, op dinsdag 28 maart, kunt u zich inschrijven voor de woonkavels Uiver, Duiker en Rietgans. Ook is er de mogelijkheid u in te schrijven voor de bedrijvenkavels Pelikaan.

Op 28 maart staat van 9.00 uur ’s ochtends tot 24.00 uur ’s avonds een inschrijfformulier op de website www.ikbouwindenhaag.nl. De link naar het inschrijfformulier staat in een nieuwsbericht op de homepage.

Inschrijven
Voor de woningen is slechts één inschrijving per gezin mogelijk. Voor de bedrijfsruimtes is slechts één inschrijving per bedrijf of gezin mogelijk. Na inschrijving ontvangt u onmiddellijk een ontvangstbevestiging per e-mail. De notaris loot onder de inschrijvers de volgorde waarop een kavel kan worden gekozen. Meer informatie over de inschrijvingen vindt u hier.

3d-animatiefilm
Om de vele mogelijkheden van deze kavellocatie te tonen is een korte 3d-animatiefilm gemaakt. Bekijk de film op YouTube via de volgende link: ‘Ontwerp uw droomhuis in Ypenburg‘.

Meer informatie
Meer informatie over deze locatie vindt u op de internetpagina ‘Kavels Ypenburg deelplan 20

Inschrijving Deelplan 20

Nieuwe kavels te koop in Vroondaal

Nieuwe kavels te koop in Vroondaal

Aan de Boomaweg, het zuidelijkste puntje van Vroondaal, komen zeer binnenkort kavels in de verkoop voor vrijstaande woningen. Het betreft 6 kavels met afmetingen van 333 m2 voor aantrekkelijke prijzen.

Vroondaalmarkt
Op zaterdag 1 april vindt van 10.00 tot 12.00 uur de Vroondaalmarkt plaats in Informatiecentrum ‘De Vroonhof’ aan de Vroonhoevelaan 2. U vindt daar de kavelpaspoorten met bouwregels en prijzen. Tevens is daar iemand van de Kavelwinkel aanwezig die u meer kan vertellen.

Inschrijven kavels Boomaweg fase 2a
Inschrijven voor de eerste 6 kavels kan op dinsdag 4 april. Er staat dan van 9.00 tot 24.00 uur een inschrijfformulier op de website www.ikbouwindenhaag.nl. De notaris loot onder de inschrijvers de volgorde waarop een kavel kan worden gekozen.

Informatieavond financieringsregeling Ibb-DH

Informatieavond financieringsregeling Ibb-DH

Op maandag 10 april vindt in het Mercure Hotel in Den Haag van 19.00 tot 21.00 uur de informatieavond plaats voor geïnteresseerden in de IBB-regeling. Hebt u een gezinsjaarinkomen tussen € 30.000,00 en € 38.500,00 bruto? Bent u starter op de koopwoningenmarkt? Dan kunt u met deze regeling een kavel aanschaffen en hierop een tweelaagse woning met een tuin laten bouwen.

Kavels met deze financieringsregeling zijn beschikbaar in Ypenburg (Deelplan 20) en in Moerwijk (Cannenburglaan). Op de informatieavond krijgt u algemene informatie. Er zijn bouwbegeleiders, er zijn hypotheekverstrekkers en er is informatie over de kavels (bouwregels en prijzen). Bovendien wordt het bouwboek gepresenteerd met woningen voor gegarandeerde lage prijzen.

Gratis
Deelname is gratis, wel is vooraf inschrijven noodzakelijk. Stuur hiervoor een e-mail naar: kavelwinkel@denhaag.nl onder vermelding van ‘Informatiebijeenkomst IBB’.

Meer informatie
Meer informatie over deze financieringsregeling staat op ‘Informatie financieringsregeling IbbDH‘.

Laatste Open Huis Noordwal 117

Laatste Open Huis Noordwal 117

Op zaterdag 24 juni vindt tussen 10.00 en 12.00 uur de laatste open dag aan Noordwal 117 plaats. Kijk in het inmiddels klusrijpe pand welk appartement het best bij uw wensen en budget past.

U kunt er vrij rondlopen, er zijn geen rondleidingen. Wel zijn er medewerkers van de gemeente aanwezig die antwoord kunnen geven op veel van uw vragen.

Inschrijving
Op dinsdag 27 juni kunt u zich inschrijven voor een appartement op deze locatie. Het inschrijfformulier staat die dag van 9.00 tot 24.00 uur op de website www.ikbouwindenhaag.nl. Uit alle inschrijvingen wordt door de notaris een volgorde van kavelkeuze geloot. De mensen die door de notaris ingeloot worden voor een laag volgnummer kunnen op dinsdag 4 juli 2017 een optie nemen.

Meer informatie over dit kluscomplex vindt u op de internetpagina ‘Kluscomplex Noordwal 117‘.

Speeddate met wethouder

Speeddate met wethouder

Op vrijdag 12 mei vindt van 18.00 tot 20.00 uur de Kavel- en Klusmarkt plaats in het Atrium van het Haagste stadhuis. Daar bestaat de mogelijkheid tot speeddaten met de wethouder Wijsmuller.

U krijgt dan een gesprek van 5 minuten met de wethouder. Het gespreksonderwerp is zelfbouwen of verbouwen.

Aanmelden speeddate
Er is tijd voor 12 speeddates. Mochten er meer inzendingen komen dan zal een loting bepalen wie mag komen praten. Aanmelden kan door een mail te sturen naar kavelwinkel@denhaag.nl onder vermelding van ‘speeddate wethouder’.

Kavel- en Klusmarkt in het Atrium

Kavel- en Klusmarkt in het Atrium

Kom ook naar de Kavel- en Klusmarkt in het Atrium van het stadhuis op vrijdag 12 mei! Hier vindt u veel informatie en nieuwtjes zoals de onthulling van 3 nieuwe kluslocaties in Laak en het Centrum, tekeningen van de openbare ruimte in Schapenatjesduin, veel over duurzaam bouwen en ook over de IBB-regeling (betaalbaar bouwen).

Te veel om op te noemen. De volgende editie van deze nieuwsbrief zal volledig in het teken van deze markt staan. Houd deze datum vrij in uw agenda!

Zelfbouw architect? EH-ARCHITECTS. Architectenbureau Den Haag 

Een kavel op het oog en op zoek naar een ervaren zelfbouw architect? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

EH-ARCHITECTS. is een architectenbureau uit Den Haag gespecialiseerd in duurzame zelfbouw en samenbouw projecten voor particulieren met een bijzondere woonwens. Wij ontwerpen, begeleiden en realiseren duurzame en betaalbare woningen met hoge architectonische kwaliteit op zelfbouwkavels door het hele land.