Zelfbouw kavels Isabellaland Den Haag - Eerste paal!

Zelfbouw kavels Isabellaland Den Haag – Eerste paal!

Zelfbouw kavels Isabellaland Den Haag: Eerste paal!

Deze week hebben wij de eerste paal op zelfbouw locatie Isabellaland Den Haag kavels IL-12, Il-19 en IL20 de grond in geboord. Inmiddels zitten de palen voor alle woningen in de grond en zijn we bezig met het afronden van de werkzaamheden voor fundering alvorens we starten met het leggen van de vloeren. Samen met onze opdrachtgevers, de aannemer en EH-ARCHITECTS hebben we deze eerste paal feestelijk gevierd! De komende maanden gaan we hard aan de slag met de bouw van de woningen op kavels 12, 19 en 20 op zelfbouw locatie Isabellaland in de gemeente Den Haag, zodat we de 3 woningen voor de zomer kunnen opleveren.

Zelfbouw locatie Isabellaland Den Haag

Groen en ontspannen wonen in de stad, in nieuwe appartementen, semibungalows, half en geheel vrijstaande huizen en starterswoningen. Ruim opgezet, in een parkachtige omgeving met water. Een verkeersluwe buurt in de wijk Mariahoeve. Bouwlocatie Isabellaland biedt diverse ontwikkelingskansen voor lagere middeninkomens én voor het middeldure segment. Er zijn mogelijkheden voor particulieren, projectontwikkelaars, beleggers en bouwgroepen.

Zelfbouwlocatie Isabellaland is modern, groen en vriendelijk. Én geschikt voor jong en oud, alleenstaanden en gezinnen. U kunt er alle soorten woningen bouwen. De daken van huizen op deze kavels dienen plat te zijn en voor minimaal 50% begroeid met ‘groen’. Hierdoor ontstaat er eenheid en krijgt de nieuwe wijk een duurzame uitstraling. Een groen dak heeft veel voordelen. Zo bespaart u op energiekosten en gaat uw dak langer mee.

Meer informatie over zelfbouw kavels Isabellaland Den Haag vindt u op: www.ikbouwindenhaag.nl

Zelfbouw architect? EH-ARCHITECTS. Architectenbureau Den Haag 

Een kavel op het oog en op zoek naar een ervaren zelfbouw architect? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

EH-ARCHITECTS. is een architectenbureau uit Den Haag gespecialiseerd induurzame zelfbouw en samenbouwprojecten voor particulieren met een bijzondere woonwens. Wij ontwerpen, begeleiden en realiseren duurzame en betaalbare woningen met hoge architectonische kwaliteit op zelfbouwkavels door het hele land.