Zelfbouw woningen Den Haag Isabellaland Eerste Paal

Zelfbouw woningen Den Haag Isabellaland – Eerste Paal!

Zelfbouw woningen Den Haag Isabellaland – Eerste Paal!

Begin vorige week hebben zijn we gestart met de bouw van vier zelfbouw woningen in Den Haag op het Isabellaland. Op zelfbouwkavels Isabellaland IL05, IL23, IL24 en IL28 zijn we begonnen met het aanbrengen van de schroefpalen. Het was een feestelijke bijeenkomst met blije opdrachtgevers!

Inmiddels zitten de palen voor alle woningen in de grond en zijn we bezig met het afronden van de werkzaamheden voor fundering alvorens we starten met het aanbrengen van de kelder en het leggen van de vloeren. De zelfbouw woningen Den Haag Isabellaland worden naar verwachting rond de bouwvak opgeleverd!

Zelfbouw locatie Isabellaland Den Haag

Groen en ontspannen wonen in de stad, in nieuwe appartementen, semibungalows, half en geheel vrijstaande huizen en starterswoningen. Ruim opgezet, in een parkachtige omgeving met water. Een verkeersluwe buurt in de wijk Mariahoeve te Den Haag. Bouwlocatie Isabellaland biedt diverse ontwikkelingskansen voor lagere middeninkomens én voor het middeldure segment. Er zijn mogelijkheden voor particulieren, projectontwikkelaars, beleggers en bouwgroepen.

Zelfbouwlocatie Isabellaland in Den Haag is modern, groen en vriendelijk. Én geschikt voor jong en oud, alleenstaanden en gezinnen. U kunt er alle soorten zelfbouw woningen bouwen. De daken van huizen op deze kavels dienen plat te zijn en voor minimaal 50% begroeid met ‘groen’. Hierdoor ontstaat er eenheid en krijgt de nieuwe wijk een duurzame uitstraling. Een groen dak heeft veel voordelen. Zo bespaart u op energiekosten en gaat uw dak langer mee.

Meer informatie over zelfbouw kavels Isabellaland Den Haag vindt u op: www.ikbouwindenhaag.nl

Zelfbouw architect? EH-ARCHITECTS. Architectenbureau Den Haag 

Een kavel op het oog en op zoek naar een ervaren zelfbouw architect? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

EH-ARCHITECTS. is een architectenbureau uit Den Haag gespecialiseerd in duurzame zelfbouw en samenbouw projecten voor particulieren met een bijzondere woonwens. Wij ontwerpen, begeleiden en realiseren duurzame en betaalbare woningen met hoge architectonische kwaliteit op zelfbouwkavels door het hele land.