Zelfbouw Woningen Kavels Boomaweg Den Haag – Oplevering

Zelfbouw Woningen Kavels Boomaweg Den Haag – Oplevering

Deze week hebben wij de laatste woningen op zelfbouw kavels a/d Boomaweg te Den Haag opgeleverd. Voor de feestdagen hebben wij de woningen op kavels BW231-240, BW303-312 en BW313-322 mogen opleveringen en deze week zijn de laatste 2 woningen op kavelstroken BW241-250 en BW251-265 door de aannemer opgeleverd. Een uitgebreide oplevering door Vereniging Eigenhuis als vertegenwoordiger van de opdrachtgever en een korte lijst met opleverpuntjes voor de aannemer. De initiële planning was om alle woningen voor de kerst op te leveren, helaas waren de NUTS bedrijven niet op tijd met de aansluitingen, waardoor de laatste 2 woningen a/d Boomaweg na de feestdagen zijn opgeleverd. De komende weken worden de laatste opleverpuntjes door de aannemer weggewerkt en zullen onze opdrachtgevers starten met de afwerking van de woning. Wij danken onze opdrachtgevers voor het vertrouwen en wensen ze succes met de aankleding en inrichting van de woning!

Half april hebben wij samen met onze opdrachtgevers een feestelijke eerste paal gevierd op de bouwplaats van de woning op zelfbouw kavels Boomaweg Den Haag. Binnen dit project zijn wij gevraagd het ontwerp te maken voor de opdrachtgevers van de 5 woningen op zelfbouw kavelstroken BW231-240, BW241-250,BW251-265 en BW303-312, BW313-322, waarmee een rij van 3 woningen en 2 woningen aaneengesloten zijn gerealiseerd.

Dit is uiteraard een feestelijk moment voor onze opdrachtgevers, aangezien we nu officieel zijn gestart met de bouw van de 5 op maat ontworpen woningen op deze zelfbouw kavels a/d Boomaweg. In 1 dag worden alle palen voor de woningen geboord, waarna deze de komende dagen moeten uitharden om vervolgens te worden doorgemeten. Volgende stap? Het grondwerk en het aanbrengen van de funderingen!

Buitengewoon vrij wonen

De woningen zelfbouw kavels Boomaweg Den Haag bieden alle ruimte voor de bouw van een vrijstaande-, hoek- of tussenwoning. Een locatie midden in het groen, naast recreatiegebied Madestein en dichtbij het strand. Maar toch dichtbij alle stadse voorzieningen. Aan de Boomaweg woont u in een groene omgeving, fietst u binnen 10 minuten naar het strand en rijdt u in een kwartier naar het centrum. Recreatiegebied Madestein ligt op wandelafstand en ook landgoed Ockenburgh en recreatiegebied De Uithof liggen dichtbij. Het vele groen, de ruimte, de rust, het strand en de vele mogelijkheden voor recreatie en sport geven wonen in deze wijk een continu vakantiegevoel. Kinderen kunnen er rustig en veilig buiten spelen en zich naar hartenlust uitleven in de rijke natuur met zelfs een speciale natuurspeelplaats.

In de directe omgeving van Vroondaal zijn veel voorzieningen aanwezig. Scholen, kinderopvang, sportclubs en voorzieningen op het gebied van gezondheid zijn allemaal in de buurt. De Boomaweg is de ideale stek voor gezinnen en stellen die ‘in de druktevan alledag’ een plek zoeken om in alle rust te wonen. Maar wel met de voorzieningen en levendigheid van de stad in de buurt.

Artist impressie Boomaweg

Aantrekkelijke prijzen, weinig bouwregels, welstandsvrij en veel mogelijkheden

Op de kavel kunt u naar eigen keuze een vrijstaande woning, hoek- of tussenwoning bouwen. Ook de breedte van uw woning bepaalt u zelf. Medium, large of extra-large, aan u de keus. Spannend, want pas nadat u en de andere kopers een keuze hebben gemaakt, blijkt de exacte indeling van de locatie. Er geldt een maximum van 6 geschakelde woningen per blok. Kopers van een hoekwoning en van een vrijstaande woning nemen aan de vrije zijde(n) minimaal 4 extra stroken af.

Luchtfoto Vroondaal en Boomaweg

Volop mogelijkheden

De kavels zijn te koop in stroken van 0,60 meter breed. Zo kunt u zelf de grootte van uw kavel bepalen. Wel geldt per woningtype een minimum en een maximum afname aan stroken. Een woning bestaat uit 2 bouwlagen en een kap of kapverdieping met 2 of meer hellende dakschilden. Een vrijstaande woning mag uit maximaal 3 bouwlagen met een plat dak bestaan. De koper van een vrijstaande woning of hoekwoning parkeert op eigen terrein. De koper van een tussenwoning parkeert op de openbare weg.

Bouwlocatie Boomaweg

Verkoop gestart

De verkoop is gestart en vindt plaats op basis van ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij de Kavelwinkel in het stadhuis. Kijk voor de nog beschikbare kavels op Prijzen kavels en paspoorten Boomaweg op de website van de gemeente. Het 1e halfjaar na de start verkoop kunt u een optie nemen en de kavel reserveren. Na dit half jaar is dit ook voor andere partijen mogelijk.

Meer informatie over de zelfbouw kavels en locatie Boomaweg te Den Haag vindt u op www.ikbouwindenhaag.nl

Zelfbouw architect? EH-ARCHITECTS. Architectenbureau Den Haag 

Een kavel op het oog en op zoek naar een ervaren zelfbouw architect? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

EH-ARCHITECTS. is een architectenbureau uit Den Haag gespecialiseerd in duurzame zelfbouw en samenbouw projecten voor particulieren met een bijzondere woonwens. Wij ontwerpen, begeleiden en realiseren duurzame en betaalbare woningen met hoge architectonische kwaliteit op zelfbouwkavels door het hele land.