zelfbouw-architect-Den-Haag-hoogste-punt-IL19-20-Isabellaland-Mariahoeve-eh-architects-architectenbureau-bna

Woning IL19-20 Isabellaland Den Haag: Hoogste punt!

Woning IL19-20 Isabellaland Den Haag: Hoogste punt!

 

 

Deze week is EH-ARCHITECTS. voor een controle op de bouwplaats geweest ten behoeve van de nieuwbouw van de woningen op zelfbouw kavel IL-19 & IL-20 a/d Biancaland Den Haag. De bouwplaats is deels afgesloten door bouwhekken en ziet er netjes opgeruimd uit. Inmiddels is de fundering gestort en de riolering door de installateur op de juiste plek aangebracht. De doorvoeren voor de aansluiting door de NUTS-bedrijven zijn door de aannemer aangebracht en de begane grondvloer is geplaatst. De wanden van de begane grond staan met de juiste sparingen ter plaatse van de ramen. Op de verdiepingen worden kanaalplaatvloeren toegepast met daar waar benodigd een leidingplaatvloer ten behoeve van de kanalen en riolering. Hierin zitten alle aansluitpunten en afvoeren voor badkamer, toilet en wasmachine op de juist plaats aangebracht. De sparingen ter plaatse van de vide en de trap zijn op zichtbaar en de voorbereidingen ten behoeve van de inbouwspots bij de woonkamer en keuken zijn aangebracht. De afgelopen weken zijn de wanden op de 1e verdieping en de dakvloer geplaatst. Inmiddels zijn vorige week de dakopstanden afgewerkt en is de eerste laag dakbedekking aangebracht. Hiermee hebben wij het hoogste punt van deze woningen bereik en daarmee een mooie mijlpaal!

 

Eind januari 2015 zijn wij gestart met de bouw van deze woningen op zelfbouwkavel IL-19 & IL-20 op zelfbouwlocatie Isabellaland te Den Haag. Deze moderne woningen krijgen een gevel van wit stucwerk op gevelisolatie afgewisseld met grote glasvlakken en een houten invulling. Hierdoor komt er veel daglicht tot diep in de woonvertrekken en krijgen de woningen een vriendelijke en tegelijk moderne uitstraling. Bij de bouw van deze twee-onder-een-kap woning werken wij met duurzame materialen, die weinig onderhoud vereisen. Daarnaast is de woning voorzien van HR++ glas, hoogwaardig isolatiemateriaal, vloerverwarming op de begane grond en zonnepanelen op het dak. Op het dak wordt voor 50% van het dakoppervlak een groendak aangelegd. De woning is hierdoor zuinig in het gebruik en haalt een EPC van 0,6.

 

 

Zelfbouw locatie Isabellaland Den Haag

 

Groen en ontspannen wonen in de stad, in nieuwe appartementen, semibungalows, half en geheel vrijstaande huizen en starterswoningen. Ruim opgezet, in een parkachtige omgeving met water. Een verkeersluwe buurt in de wijk Mariahoeve. Bouwlocatie Isabellaland biedt diverse ontwikkelingskansen voor lagere middeninkomens én voor het middeldure segment. Er zijn mogelijkheden voor particulieren, projectontwikkelaars, beleggers en bouwgroepen.

 

Zelfbouwlocatie Isabellaland is modern, groen en vriendelijk. Én geschikt voor jong en oud, alleenstaanden en gezinnen. U kunt er alle soorten woningen bouwen. De daken van huizen op deze kavels dienen plat te zijn en voor minimaal 50% begroeid met ‘groen’. Hierdoor ontstaat er eenheid en krijgt de nieuwe wijk een duurzame uitstraling. Een groen dak heeft veel voordelen. Zo bespaart u op energiekosten en gaat uw dak langer mee.

 

Meer informatie over zelfbouw kavels Isabellaland Den Haag vindt u op: www.ikbouwindenhaag.nl

 

 

Zelfbouw architect?

 

Een kavel op het oog en op zoek naar een ervaren zelfbouw architect? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

EH-ARCHITECTS. is een architectenbureau uit Den Haag gespecialiseerd induurzame zelfbouw en samenbouwprojecten voor particulieren met een bijzondere woonwens. Wij ontwerpen, begeleiden en realiseren duurzame en betaalbare woningen met hoge architectonische kwaliteit op zelfbouwkavels door het hele land.