Zelfbouw Isabellaland Den Haag – oplevering IL19-20

Zelfbouw Isabellaland Den Haag

Zelfbouw Isabellaland Den Haag – oplevering IL19 & IL20
Onlangs zijn de moderne 2-onder-1-kap zelfbouw woningen op zelfbouwkavels IL19 & IL20 op zelfbouwlocatie Isabellaland te Den Haag opgeleverd. Deze moderne zelfbouw woningen in Den Haag hebben een gevel van wit stucwerk op gevelisolatie afgewisseld met duurzame houtelementen in western red cedar. Hierdoor ontstaat een afwisseld en eigentijds beeld. Beide woningen zijn volledig op maat ontworpen en voldoen geheel aan de woonwensen van de opdrachtgevers. Bij de bouw van deze woningen werken met duurzame materialen, die weinig onderhoud vereisen. Daarnaast is de woning voorzien van HR++ glas, hoogwaardig isolatiemateriaal, vloerverwarming op de begane grond en een groendak. De woning is hierdoor zuinig in het gebruik en haalt een EPC van 0,6.


Zelfbouw locatie Isabellaland Den Haag

Groen en ontspannen wonen in de stad, in nieuwe appartementen, semibungalows, half en geheel vrijstaande huizen en starterswoningen. Ruim opgezet, in een parkachtige omgeving met water. Een verkeersluwe buurt in de wijk Mariahoeve te Den Haag. Bouwlocatie Isabellaland biedt diverse ontwikkelingskansen voor lagere middeninkomens én voor het middeldure segment. Er zijn mogelijkheden voor particulieren, projectontwikkelaars, beleggers en bouwgroepen.
Zelfbouwlocatie Isabellaland in Den Haag is modern, groen en vriendelijk. Én geschikt voor jong en oud, alleenstaanden en gezinnen. U kunt er alle soorten zelfbouw woningen bouwen. De daken van huizen op deze kavels dienen plat te zijn en voor minimaal 50% begroeid met ‘groen’. Hierdoor ontstaat er eenheid en krijgt de nieuwe wijk een duurzame uitstraling. Een groen dak heeft veel voordelen. Zo bespaart u op energiekosten en gaat uw dak langer mee.
Meer informatie over zelfbouw kavels Isabellaland Den Haag vindt u op: www.ikbouwindenhaag.nl

 

Zelfbouw architect? EH-ARCHITECTS. Architectenbureau Den Haag 

Een kavel op het oog en op zoek naar een ervaren zelfbouw architect? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

EH-ARCHITECTS. is een architectenbureau uit Den Haag gespecialiseerd in duurzame zelfbouw en samenbouw projecten voor particulieren met een bijzondere woonwens. Wij ontwerpen, begeleiden en realiseren duurzame en betaalbare woningen met hoge architectonische kwaliteit op zelfbouwkavels door het hele land.