Zelfbouw woningen Den Haag Isabellaland

zelfbouw woningen Den Haag Isabellaland – oplevering

zelfbouw woningen Den Haag Isabellaland – oplevering 

Na een kort en bouwtraject is vorige week de woning op kavel IL28 opgeleverd. Ondanks dat nog niet alle onderdelen van de woning geheel zijn afgerond kunnen de bewoners er voor de bouwvak al in. Na de vakantie zullen het balkon en de vide eveneens worden afgewerkt. De woning met een lengte van 17,0 meter kenmerkt zich door een voor- en een achterhuis welke worden gescheiden van elkaar door de trap en vide. Op de eerste verdieping worden beide delen verbonden door een loopbrug. Een ander bijzonder aspect is de grote kelder onder deze woning, de prefab kelderbak heeft een totale lengte van 12,0 meter.

Zelfbouw locatie Isabellaland Den Haag

Groen en ontspannen wonen in de stad, in nieuwe appartementen, semibungalows, half en geheel vrijstaande huizen en starterswoningen. Ruim opgezet, in een parkachtige omgeving met water. Een verkeersluwe buurt in de wijk Mariahoeve te Den Haag. Bouwlocatie Isabellaland biedt diverse ontwikkelingskansen voor lagere middeninkomens én voor het middeldure segment. Er zijn mogelijkheden voor particulieren, projectontwikkelaars, beleggers en bouwgroepen.

Zelfbouwlocatie Isabellaland in Den Haag is modern, groen en vriendelijk. Én geschikt voor jong en oud, alleenstaanden en gezinnen. U kunt er alle soorten zelfbouw woningen bouwen. De daken van huizen op deze kavels dienen plat te zijn en voor minimaal 50% begroeid met ‘groen’. Hierdoor ontstaat er eenheid en krijgt de nieuwe wijk een duurzame uitstraling. Een groen dak heeft veel voordelen. Zo bespaart u op energiekosten en gaat uw dak langer mee.

Meer informatie over zelfbouw kavels Isabellaland Den Haag vindt u op: www.ikbouwindenhaag.nl

Zelfbouw architect? EH-ARCHITECTS. Architectenbureau Den Haag 

Een kavel op het oog en op zoek naar een ervaren zelfbouw architect? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

EH-ARCHITECTS. is een architectenbureau uit Den Haag gespecialiseerd in duurzame zelfbouw en samenbouw projecten voor particulieren met een bijzondere woonwens. Wij ontwerpen, begeleiden en realiseren duurzame en betaalbare woningen met hoge architectonische kwaliteit op zelfbouwkavels door het hele land.