zelfbouw woningen Den Haag Isabellaland - plaatsen kelder

zelfbouw woningen Den Haag Isabellaland – plaatsen kelder

zelfbouw woningen Den Haag Isabellaland – plaatsen kelder

Deze week is de kelder voor de woning op kavel IL28 op het Isabellaland te Den Haag geplaatst. Bij de zelfbouw woningen Den Haag Isabellaland is dit de eerste kelder die wordt geplaatst. Daarnaast heeft de kelder zeer grote lengte van 12,0 meter, dit zorgde voor een intensieve voorbereiding. Gelukkig zijn het transport en de plaatsing zonder problemen verlopen. Na het plaatsen van de kelder bij de zelfbouw woningen Den Haag Isabellaland is er een laag water ingepompt, dit ter voorkomen van het opdrijven van de kelder. Komende weken zullen de begane grond vloeren worden gelegd, zodat we kunnen beginnen aan de opbouw.

Zelfbouw locatie Isabellaland Den Haag

Groen en ontspannen wonen in de stad, in nieuwe appartementen, semibungalows, half en geheel vrijstaande huizen en starterswoningen. Ruim opgezet, in een parkachtige omgeving met water. Een verkeersluwe buurt in de wijk Mariahoeve te Den Haag. Bouwlocatie Isabellaland biedt diverse ontwikkelingskansen voor lagere middeninkomens én voor het middeldure segment. Er zijn mogelijkheden voor particulieren, projectontwikkelaars, beleggers en bouwgroepen.

Zelfbouwlocatie Isabellaland in Den Haag is modern, groen en vriendelijk. Én geschikt voor jong en oud, alleenstaanden en gezinnen. U kunt er alle soorten zelfbouw woningen bouwen. De daken van huizen op deze kavels dienen plat te zijn en voor minimaal 50% begroeid met ‘groen’. Hierdoor ontstaat er eenheid en krijgt de nieuwe wijk een duurzame uitstraling. Een groen dak heeft veel voordelen. Zo bespaart u op energiekosten en gaat uw dak langer mee.

Meer informatie over zelfbouw kavels Isabellaland Den Haag vindt u op: www.ikbouwindenhaag.nl

Zelfbouw architect? EH-ARCHITECTS. Architectenbureau Den Haag 

Een kavel op het oog en op zoek naar een ervaren zelfbouw architect? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

EH-ARCHITECTS. is een architectenbureau uit Den Haag gespecialiseerd in duurzame zelfbouw en samenbouw projecten voor particulieren met een bijzondere woonwens. Wij ontwerpen, begeleiden en realiseren duurzame en betaalbare woningen met hoge architectonische kwaliteit op zelfbouwkavels door het hele land.